Hier is de Pannemok!

Heb je ook zo van die dagen dat het wat tegenzit? Dat winnen voelt als verliezen en omgekeerd? Welaan dan: met deze Pannemok smelten al je zorgen als sneeuw voor de zon. Je staat op met een flinke kop geurige koffie, een wolkje melk én... een vleugje humor! De Pannemok kost 12,50 euro piek. De voorraad is beperkt, op = op. Met andere woorden: dit hebbeding is nù al een collectors item!

Opgelet: uitverkocht!

De keramieken Pannemok is vaatwasbestendig en heeft een inhoud van 330 ml. Ideaal voor koffie, thee, soep en andere warme dranken. De mok zit verpakt in een wit doosje, dus een prima relatiegeschenk.

Dit magnifieke hebbeding staat uiteraard los van elke politieke of filosofische voorkeur. We zijn alleen maar peace & love hier.

Opgelet: dit item is uitverkocht.

Op één dag tijd. Amai. Merci, allemaal. De kopers krijgen richtlijnen per mail. We verwachten de mokken tegen 3 september 2021.

Verkoopspunt gezocht

De mokken zullen sowieso verkrijgbaar zijn bij ons op kantoor: Cassius Communicatie, Ooststraat 21 in Veurne. Maar we zoeken nog een verkoops- of afhaalpunt in De Panne. Geef gerust een seintje indien interesse!