Altijd nieuwsgierig.

Meer dan 20 jaar ervaring in de communicatiebranche en nog steeds de vinger aan de pols: that's how we roll. Altijd op zoek naar nieuwe trends, nieuwe mogelijkheden. De mosterd halen we vooral in Nederland. Trendsessie in Amsterdam, opleiding in Utrecht, congres in 's Hertogenbosch, cursus in Rotterdam: we zijn er gaarne bij. Voor ons, maar vooral voor onze klanten. Want alle knowhow gaat naar jou.

Cassius Communicatie is sedert 01.01.2019 de nieuwe commerciële naam van WestkustMedia BV. Gestart in 2003 als uitgeverij en mediakantoor, zijn we door de jaren geëvolueerd tot communicatiebureau gespecialiseerd in social media marketing.

Zaakvoerder Fre Devos is een man van veel passies. Meer dan twintig jaar al is communicatie zijn job en zijn hobby. Copywriter, content creator, grafisch designer en fulltime creatief brein met-nen-hoek-af.

Sidekick Hanneke Devos is master in Communicatiewetenschappen en Bachelor Marketing, maar bovenal een zeer getalenteerd content creator met een fijn gevoel voor esthetiek in beeld en taal. Tegelijk is ze een begaafd fotograaf.

Lara Vanallemeersch is een echte taaltovenaar. Met haar frisse copy laat zij jouw sociale media floreren als een trotse tulp in Hollandse potgrond. Creatief, spits en met oog voor detail. Bachelor Taal- en Letterkunde, Master in Bedrijfscommunicatie en Extended Master in Communications Sciences: dat zijn Lara's veelzeggende adelbrieven.

Cassius helpt jouw KMO groeien door slim te communiceren. Door in te zetten op digitale media. En door out-of-the-box te durven denken. We gaan ons boekje graag te buiten. Je bent verwittigd.

Zin om eens rond de tafel te zitten? Graag. Nespresso-cups in overvloed hier. Geef een seintje en we spreken af.

Vijf goede redenen om je social media aan ons uit te besteden.

1.
Je wint tijd.
2.
Geen zorgen. Er zit een professional aan de knoppen van je bedrijfspagina.
3.
Je community groeit fors. Meer volgers, meer betrokkenheid en uiteindelijk ook meer leads.
4.
Wie met ons in zee gaat, krijgt er een toegewijde sidekick bij. We denken met je mee en reiken je af en toe een creatief voorstel aan.
5.
Je onderneming wordt een toonbeeld van een slimme online communicatie. Kwaliteit wordt altijd beloond.
6.
Oei, hadden we vijf voordelen gezegd? Wel, hier nog eentje: door nauw samen te werken met Cassius, kan je voor àl je communicatie rekenen op een specialist die je bedrijf écht kent.