Kwalitatieve en creatieve communicatie.

Met Cassius krijg je er een allround communicatie-sidekick aan je zij. Iemand die je onderneming kent, meedenkt en ideeën aanreikt. Wij gaan the extra mile om jouw bedrijf nog beter in de markt te zetten.

 

Social media marketing is onze passie. Woorden wikken en wegen, schrijven en schrappen. Beelden inblikken en opkrikken, bijvijlen en afwegen. Tot het goed zit. Tot het aanspreekt en aangrijpt.

 

Taalzot zijn we. Met twintig jaar ervaring in de meest uiteenlopende stijlen. Van bloedernst tot dolle fratsen, online en offline.

 

De tijd van toeters en bellen is voorbij. We houden het graag puur. Minimalistisch, duidelijk en oogstrelend. Eenvoud siert.

 

Dankzij een uniek partnership met Figure8 uit Gent, kunnen we kwalitatieve topsites ontwikkelen. Zij de techniek, wij de 'magique'. That's how we roll.

 

Video is de nieuwe foto. Zeker op sociale media kan je echt scoren met bewegend beeld. Onze filmpjes zijn echte pareltjes, inhoudelijk en visueel.

 

Vertrouw je volledige communicatie toe aan iemand die je onderneming door en door kent. Met Cassius krijg je een creatieve sidekick aan je zij.