Zo bereik je vlotjes 750.000 potentiële klanten

Het Antwerps sportpaleis, 32 keer tot aan de nok vullen. Zo bereik je 750.000 mensen. Maar het kan ook makkelijker. Met een goed aangepakte social media advertentiecampagne, bijvoorbeeld. Wij kunnen het weten. Onze supertevreden klant inmiddels ook.

03 november 2022

Social media marketing: slim zaaien = zwaar oogsten

In opdracht van een West-Vlaams stadsbestuur rolden wij in de maand oktober ’22 een onlinecampagne uit, verdeeld over 3 advertenties. Elke advertentie had zijn eigen doel en doelgroep. Met een advertentiebudget van 1.040 euro + btw scoorden wij een bereik van 751.613 personen voor onze klant. Tel daarbij nog ‘ns 2.000 websitebezoeken (terwijl dat niet eens het doel was). Yep: mission accomplished.

Waaraan is dit succes te danken? Het antwoord is drieledig.

  1. De kwaliteit van de advertentie. Drie verschillende video’s, elk met een aparte missie maar in dezelfde, herkenbare huisstijl. Aantrekkelijke bewegende beelden. Vlotte taal. Kort, krachtig, prikkelend, wervend.

  2. De slimme uitrol. Elke advertentie werd strategisch aangepakt. Doelstelling, doelgroep, regio, noem maar op. We hebben de ons toegekende middelen zo optimaal mogelijk laten renderen. Dat doe je door de juiste boodschap naar de juiste persoon te brengen. Dat vraagt ervaring, kennis en vooral: heel veel buikgevoel.

  3. Het ‘goedeleerlingsyndroom’. Wanneer je je socials goed verzorgt, consequent kwaliteit brengt en je zaakjes slim aanpakt, dan word je daarvoor beloond. Goede leerlingen zijn al snel de ‘keppekindjes’ van de juf. En dat helpt.

Wil jij ook duizenden potentiële klanten bereiken door je socials slim aan te pakken?

Contacteer ons dan vandaag nog voor een fijne babbel en een ‘sjatte kaffie’.

"Wie kwaliteit biedt op sociale media, wordt vroeg of laat beloond. Altijd."

Fre Devos.

Koffietje?

Contacteer Fre vandaag nog, via mail (fre@cassius-communicatie.be) of op gsm 0475 50 37 30 (een beller is sneller!).

Fre Devos
Fre Devos

Taalzot, creatieveling, ruimdenker, avonturier en zelfverklaard humorist.