Nieuw in ons aanbod: websites!

Creativiteit op overschot. Maar techneuten zijn we niet. Daarom hebben we 20 jaar lang de boot afgehouden. Maar nu is het toch zover. Voortaan kan je bij Cassius terecht voor een verleidelijke, gebruiksvriendelijke en betaalbare website. Dat is het resultaat van een prachtig partnership dat we zijn aangegaan met Figure8 uit Gent. Zij de techniek, wij de magique: een match made in heaven!

30 maart 2023

Jaar op jaar zagen we de vraag naar websites toenemen op kantoor. Al die tijd hielden we de boot af. Omdat webdesign specialistenwerk is. ’t Moet goed zijn. Ondernemers willen slimme websites die verleiden, informeren en die er ook echt goed uitzien. Tot daar geen probleem. Een kolfje naar onze hand. Maar tegelijk moet een site ook performant zijn. Met een slimme structuur. Makkelijk te navigeren ook, met computer, tablet of smartphone. Responsive design. En da’s andere koek.

"Figure8 is een tof team van gedreven digital natives. Te hip om nerd te zijn, en omgekeerd."

Simon Hellin, Figure8

Hier komt onze partner haarfijn in beeld: Figure8 uit Gent (met wie we al een paar jaar kantoordelen in Veurne). Kraks in hun vak. Anderhalf decennium al ontwikkelen Frederik, Simon en Kobe websites die perfect voldoen aan de technische specificaties van vandaag en morgen. Goeie sites die naadloos aansluiten bij je branding.

"Zij de techniek, wij de magique!"

Fre Devos, Cassius

De rolverdeling is simpel. Cassius staat in voor het creatieve luik. Taal, structuur, look ’n feel. Figure8 garandeert dan weer een kwalitatieve technische uitrol met alles erop en eraan. Piekfijne structuur, oogstrelend design en een navigatie die klieft als een mes door warme boter.

En het goede nieuws is: dat is allemaal heel betaalbaar.

En... daar zijn de eerste realisaties al!

In de maartmaand zetten wij alvast deze websites in de steigers:

  • Advocaat Gekiere (https://advocaatgekiere.be/): een onepager voor advocaat Brecht Gekiere uit Oostduinkerke (voor wie wij trouwens ook logo en huisstijl creëerden).

  • Fogo Benelux (https://fogo-benelux.com/): een gloednieuwe generatie aan terrasheaters... Knap Italiaans design en... werkt zonder gas of elektriciteit maar met pellets... Eco én zeer goedkoop in gebruik. Twee spiegel-onepagers: Nederlands en Frans.

  • Oscar Fresh Food (https://oscarfreshfood.be/) klassieke website (met rubrieken) voor deze smakelijke en ambachtelijke traiteur en delicatessenzaak, hofleverancier van o.a. flink wat AD Delhaizes in West-Vlaanderen.

Koffietje?

Contacteer Fre vandaag nog, via mail (fre@cassius-communicatie.be) of op gsm 0475 50 37 30 (een beller is sneller!).

Fre Devos
Fre Devos

Taalzot, creatieveling, ruimdenker, avonturier en zelfverklaard humorist.