Groeien en bloeien als creatieve Cassius-stagiair!

Ben jij een vriendelijke en vrolijke creatieve krijger? Dan heb je alvast een streepje voor. Want als Cassius-stagiair word je een volwaardig lid van een superpositief team.

09 november 2022

De stage

Je krijgt de ruimte om je ding te doen. En dat is voornamelijk: content creëren op sociale media (FB, IG, LI, TT,…).  Geen nattevingerwerk, maar een slimme, strategische communicatie. Goed gepland en strak vastgehaakt aan een uitgekiende contentkalender. Je krijgt daarin veel vrijheid: brainstormen, foto- en videoshoots fiksen, meetings organiseren, invloed uitoefenen op influencers, projecten opzetten, acties uitrollen. Doe je ding. Work your magic. En wees gerust: je bent niet alleen. We zijn een team, remember?

De voordelen

  1. Volwaardig teamlid. Je bent geen anonieme mier in een dikke boîte. We kennen elkaar. We volgen je werk en je creaties op te voet. En we staan je bij.

  2. Informeel. Geen stijf gedoe ten huize Cassius. Om creatief te communiceren moet je in de eerste plaats gelukkig zijn. Als stagiair en als mens. Dat willen we echt. En dat voel je aan de vibe in onze klein maar fijn kantoor.

  3. Hier leer je bij. We geven ons vuur graag door. Aan slimme tips geen tekort. Je wordt zonder restricties ingeschakeld in onze werkprocessen.

Jouw studies

We zijn de geknipte stageplaats voor wie in de richtingen communicatie of marketing studeert.

Hoe?

Drop je motivatiemail in Hanneke's mailbox: hanneke@cassius-communicatie.be.

Koffietje?

Contacteer Fre vandaag nog, via mail (fre@cassius-communicatie.be) of op gsm 0475 50 37 30 (een beller is sneller!).

Groeien en bloeien als creatieve Cassius-stagiair!
Groeien en bloeien als creatieve Cassius-stagiair!