Download gratis onze Inhaakkalender 2021

Laten we elkaar geen Mietje noemen: een bedrijfspagina beheren vergt transpiratie én inspiratie. Maar niet getreurd: met onze gratis Inhaakkalender 2021 reiken we jou een helpende hand aan. Twaalf maanden inspiratie samengebald in één PDF'je. Alsjeblieft!

04 januari 2021

Zakelijk succes boeken met sociale media: iedereen kan het. Maar laat ons eerlijk zijn: er kruipt tijd en energie in. Transpiratie en inspiratie. Dat laatste blijkt voor veel mensen het moeilijkste. Vandaar onze “Cassius Inhaakkalender 2021”. Vorig jaar deelden wij die enkel met onze klanten. Vandaag krijg ook jij 'm cadeau. Ondernemers helpen ondernemers: dat heeft "het virus" ons geleerd.

Wat is een Inhaakkalender?

Een inhaakkalender lijst alle bijzondere dagen van het jaar op. Dus niet alleen de traditionele feestdagen, zoals Moederdag en Kerstdag, maar ook de themadagen à la "Internationale Dag van de Vrouw" en "Coffee Day". Onze Inhaakkalender is een ideale inspirator. Met deze kalender kan je af en toe eens origineel uit de hoek komen. Maar overdrijf daar niet mee.

"Post niet om te posten. Haak enkel in wanneer het thema relevant is voor jouw onderneming"

Beter géén post, dan een slechte post.

Facebook gunt bedrijfspagina's steeds minder bereik

In 2021 zet Facebook de trend verder: bedrijfspagina’s zullen het steeds moeilijker krijgen om een hoog bereik te halen. Waarom? Omdat het money-time is voor Mark Zuckerberg & C°. Door je minder bereik te gunnen, drijven sociale media jou steeds meer richting betalende advertenties. Die tegenwind kan je voor een groot stuk omzeilen. Met name: door ijzersterke content aan te bieden. Leerrijke of interessante posts. Ofwel statussen die de mensen raken of... aan het lachen brengen.

"Dé tip voor 2021 is dus: ga voor kwaliteit."

Desnoods ten koste van kwantiteit. Zo maak je van je volgers fans... en mogelijk ook klanten. En zo kan je toch nog bereik halen, ondanks het ongunstige algoritme.

Wie kwaliteit biedt , wordt àltijd beloond, vroeg of laat. Zeker weten.

Koffietje?

Contacteer Fre vandaag nog, via mail (fre@cassius-communicatie.be) of op gsm 0475 50 37 30 (een beller is sneller!).

Fre Devos
Fre Devos

Taalzot, creatieveling, ruimdenker, avonturier en zelfverklaard humorist.