Cassius zoekt grafisch ontwerper

Mag er wat meer zout op je creatieve patatjes? Meer variatie, meer autonomie? Welaan dan: bij Team Cassius krijg je alle vrijheid en ruimte om je ding te doen. Wij zoeken een getalenteerde grafisch ontwerper met gevoel voor humor. Te cool om nerd te zijn... en omgekeerd.

13 februari 2024

Wat we van jou verwachten?

Je bent een Adobe adept. Indesign, Illustrator, Photoshop,… you master it! Ervaring is geen must, wel een dikke vette troef. Zo ook: talent. Daar sta je bol van. Je bent ook technisch onderlegd. Een drukklare PDF in elkaar flansen, met drukkersmarkeringen en vrij van overdruk: koud kunstje voor jou.

Heb je nog wat talenten in je tentakels zitten? Graag. Video-editing, maybe? Social media marketing, anders? Nee? Ping-pong, misschien? Enfin: polyvalentie is een pluspunt.

Je takenpakket

Je takenpakket bestaat uit twee luiken. Enerzijds ben je de artistieke sidekick van onze content creators. Je ontwikkelt coole visuals die perfect passen in het social media marketingplan en de huisstijl van onze klanten. Anderzijds krijg je ook operationele taken toegewezen. Je neemt de leiding in communicatiecampagnes en geeft vorm aan groot en klein drukwerk. Daarnaast schep je logo’s en huisstijlen op zijn Donald Muyle’s: alsof het voor jezelf zou zijn.

Thuiswerk? Wij hebben je liever hier, lekker dicht bij ons op kantoor. Kunnen we gezellig samen brainstormen, koffies degusteren, onrealistische targets vastpinnen en elkaar stimuleren. Alles tegelijk.

Wat mag jij van ons verwachten?

Een ride. Het gaat hard. Onze klanten zijn als rodeostieren: ze laten ons alle hoeken van de kamer zien. And we love it! Je rolt van het ene project in de andere campagne.  Jouw missie: kop boven water houden en smooth surfen op elke nieuwe golf die zich aanbiedt. Je krijg een fijne workspace, leuke teammate’s, een gevarieerd takenpakket, een smartphone met abonnement, een performante laptop, een machtige monitor en een zeer respectabel loon. En af en toe een leuk extraatje.

Interesse?

Aarzel dan vooral niet en solliciteer vandaag nog. Stuur een mail naar fre@cassius-communicatie.be, met je cv en eventueel eerder werk in bijlage.

Koffietje?

Contacteer Fre vandaag nog, via mail (fre@cassius-communicatie.be) of op gsm 0475 50 37 30 (een beller is sneller!).

Fre Devos
Fre Devos

Taalzot, creatieveling, ruimdenker, avonturier en zelfverklaard humorist.