Cassius Kiosk: gratis inspiratiebad voor jouw social media

Ziehier de allereerste editie van Cassius Kiosk. De deal is simpel: jij brengt je stutjes mee naar het park en Cassius Communicatie trakteert je op een flinke mok soep en een tsunami aan tips, tricks en inspirerende voorbeelden waarmee je je sociale media naar een hoger niveau kan tillen.

08 september 2021

De eerste editie van Cassius Kiosk gaat door tijdens je lunchpauze op vrijdag 1 oktober 2021 in de kiosk van het Veurnse stadspark. We starten klokslag 12.30 uur en ronden af tegen 13.20 uur.

Deelnemen is helemaal gratis. Het enige wat we vragen, is dat je je inschrijft. Dit kan per mail naar hanneke@cassius-communicatie.be. Het aantal plaatsen is beperkt: wie eerst komt, eerst maalt.

De social ninja's van dienst!

Hanneke Devos, master in communicatiewetenschappen, bachelor in marketing en creatieve content creator ten huize Cassius Communicatie.

Fre Devos, copywriter, content creator, zelfverklaard humorist en al een kwarteeuw actief in de communicatiebranche. Cassius-chef, ook.

En neen: we zijn geen familie van elkaar ;-)

Past het niet?

Niet getreurd: we laten nog inspiratiebadjes lopen, maar dan wel in andere regio's in West- en Oost-Vlaanderen. Geen ons een seintje indien interesse en we houden je op de hoogte. Mail nu naar hanneke@cassius-communicatie.be.

Let's pimp your social media!

Koffietje?

Contacteer Fre vandaag nog, via mail (fre@cassius-communicatie.be) of op gsm 0475 50 37 30 (een beller is sneller!).

Cassius Kiosk: gratis inspiratiebad voor jouw social media
Cassius Kiosk: gratis inspiratiebad voor jouw social media