Blink uit met je sociale media

Slim en fris communiceren op sociale media: misschien is dit wel dé eenvoudigste manier om te groeien als onderneming. Snedige status, leuke foto, creatieve invalshoek: meer heb je eigenlijk niet nodig. 

27 november 2020

De valkuil… 

Het is wel belangrijk dat jouw digitale trein niet aan het sputteren slaat. En dat is wat 3/4de van de kmo’s overkomt. Geen tijd, geen inspiratie. Je Facebook-pagina zakt weg. Je verliest contact. Het bereik en de betrokkenheidscijfers gaan in vrije val. Als je de zaakjes enkele weken losjes laat hangen, gaan je inspanningen verloren. En dat is zonde. Dan had je die tijd evengoed aan iets anders kunnen spenderen.

Slim communiceren = groeien

Ga je voor goed? Wil je uitblinken met een knappe communicatie? Neem dan zeker eens contact met ons op. We helpen je onderneming graag groeien. Sociale media zijn de visitekaartjes van de 21ste eeuw. Ze zijn bepalend voor het imago van je onderneming. Wij ontzorgen jou van a tot z en… met het puntje op de i. 

Resultaatgericht

Cassius Communicatie neemt graag àl je sociale media platformen over. Met enthousiasme en creativiteit posten we een gevarieerde mix van leuke en interessante posts (= content marketing is zò sexy!). Na enkele maanden al voel je resultaat, want daar is het “Cassius-effect”. Bestaande klanten besteden meer terwijl je fanclub gestaag uitbreidt. Het overkomt al onze klanten, zonder uitzondering. 

Maak kennis met het Cassius-effect!

Hieronder enkele voorbeelden. De gele pijl duidt aan wanneer Cassius het roer overnam.

Het gevolg is dat je fanclub uitbreidt. Je berichten bereiken meer mensen en dit… met dezelfde inspanningen als voorheen. De betrokkenheidcijfers gaan al snel dezelfde positieve kant uit.

Wie kwaliteit levert, wordt altijd beloond. Vroeg of laat. Soms scoor je vrij snel, soms gaat er wat meer tijd over. Maar winnen doe je altijd.

Koffietje?

Contacteer Fre vandaag nog, via mail (fre@cassius-communicatie.be) of op gsm 0475 50 37 30 (een beller is sneller!).

Fre Devos
Fre Devos

Taalzot, creatieveling, ruimdenker, avonturier en zelfverklaard humorist.