Feestbrochure Versmarkt Delva: amai, nù al?

Inderdaad: de Eindejaarsbrochure 2021-2022 van Versmarkt Delva is klaar. Nu al. De jaarlijkse bestseller bulkt traditiegetrouw van de smaakvolle feestideeën, van apero tot dessert. Maar... waarom zo vroeg for Christ sake?

De voordelen van vroege verschijning zijn legio. In de eerste plaats ben je ontzorgd. Je brochure is uit. Wanneer de piek er aankomt, heb je je handen vrij om je te focussen op je corebusiness. Bijkomend voordeel: je bestellingen lopen vroeger binnen. Dat organiseert beter. Het derde voordeel is van praktische aard. Begin december komt er een gigantische 'drukkerijdrukte' aan. En met de huidige papierschaarste betekent dat: langere levertermijnen. Wie de piek voor is, heeft ook die zorg minder.

Ontzorging: misschien wel het grootste voordeel wanneer je met Cassius samenwerkt.

De vorm

De Feestbrochure van Versmarkt Delva wordt net als vorig jaar uitgebracht in een vierkant formaat 15 cm x 15 cm, full color, geniet, 32 bladzijden.

Het ontwerp is feestelijk en toch strak, met duidelijke duiding en toch genoeg witruimte om het geheel overzichtelijk te houden. We zijn er best trots op.

Dank, Team Delva, voor jullie vertrouwen!