De kroon op een kwarteeuw klantentrouw

Dik 25 jaar geleden werden wij voor het eerst ingeschakeld door Immo Europe uit Koksijde. Aanvankelijk mochten we de redactie van hun periodiek krantje 'Europe News' op ons nemen. Dat werd later uitgebreid en omgedoopt tot Immo Europe Magazine. Toen was daar het digitale tijdperk. En opnieuw mochten wij de social media marketing van Immo Europe verzorgen. Vandaag nemen vader en zoon Trevor en Anthony Sparks en hun team de papierdraad weer op. Immo Europe Magazine is helemaal back-in-town. We zijn blij, fier en dankbaar tegelijk dat we ook nu weer het vertrouwen kregen voor deze prachtige opdracht. Echt een kolfje naar onze hand. Bedankt!

Op 1 april jongstleden opende Immo Europe namelijk een nieuw kantoor op de Markt van De Panne. Het nieuwe magazine wordt daarom niet enkel bedeeld in Koksijde-Oostduinkerke, maar ook in De Panne. De bus-aan-bus bedeling wordt verzorgd door Bpost.

Immo Europe Magazine heeft een A4-formaat en telt 16 bladzijden. Redactie en grafisch design waren volledig in handen van Cassius Communicatie. Voorts regelden wij ook de praktische kant van de bedeling en het drukwerk (Drukkerij Pattyn). De fotografie was in handen van Gerrit Devinck uit Oostduinkerke.

Met deze nieuwe editie van Immo Europe Magazine zetten Trevor en Anthony Sparks (Immo Europe) en Frederic Devos (Cassius Communicatie) de kroon op een samenwerking van meer dan 25 jaar.