Social Media Marketing

Je vuurt met je bazooka een paar keer de lucht in en er zullen wel een paar vogels neersmakken. Zo zat het vroeger in elkaar. Die tijd is voorbij. De toekomst is aan de scherpschutters. Zij mikken een goed verhaal op een strategische manier naar de juiste doelgroep. 

Cassius is een krak in Social Media Marketing. Wij helpen je bedrijf groeien door zeer doeltreffend in te zetten op sociale media. We kunnen je hierin daadwerkelijk begeleiden van a tot z. 

Mogelijkheid 1: doe het zelf, maar doe het goed!

Cassius verzorgt social media opleidingen op maat (volle dag ofwel sessie 1,5 uur).

We hebben opleidingen op maat waarmee we je in één dag tijd op de rails kunnen zetten. We leren je de kneepjes van het vak, de hots en de nots, de do’s en de dont’s.

Mogelijkheid 2: besteed je sociale media uit aan ons.

Wie zijn sociale media uitbesteed aan Cassius wint tijd en energie. En gemoedsrust ook, want je weet dat er een pro aan de knoppen van je bedrijfspagina zit.

Delegeer je sociale media naar Cassius Communicatie. Wij nemen je platformen (Facebook, LinkedIn, Instagram,…) gewoon over en posten enkele keren per week in jouw naam. En we doen dat verdraaid goed. De content die we brengen is creatief, pakkend en interessant. Kortom: onze posts wekken betrokkenheid op. We volgen reacties op en gaan er heel actief voor zorgen dat je aantal volgers maand op maand aandikt. 

Jouw sociaal mediakanaal wordt een toonbeeld van hoe het moet: interessante posts (content) worden afgewisseld met leuke, authentieke berichtjes (een blik achter de schermen, een vleugje fijne humor, enz). Dit doen we met een glashelder taalgebruik en authentieke beelden die spreken. Dit alles op het juiste moment, via het juiste kanaal en… naar de juiste mensen.

Uiteraard gebeurt dit alles in nauw overleg. Op regelmatige tijdstippen komen we samen. We doen jou voorstellen omtrent posts, denken mee met je onderneming en bekijken ook of je al onze inspanningen commercieel kan verzilveren door bijvoorbeeld slim te gaan adverteren.

“Wie met Cassius in zee gaat, krijgt er een creatieve sidekick bij. Zeer regelmatig reiken wij onze klanten slimme ideeën aan.”

Fre Devos

Naast onze expertise krijg je nog iets waar geen prijs op staat: toewijding. En dat is, naast knowhow, misschien wel onze grootste troef. We denken mee met je zaak en reiken af en toe eens een origineel idee aan. Velen stonden reeds versteld van onze commerciële creativiteit!

We hebben kant-en-klare formules klaar. Tegen een vast maandelijks bedrag nemen we je sociale media over. Maar elke zaak is anders. Wat we dus liever doen is een offerte maken op maat van jouw zaak.

Dus… kom gerust eens op de koffie! We kunnen ook bij jou langskomen, natuurlijk. Geef ons vandaag nog een seintje.

5 redenen waarom je je sociale media best uitbesteed.

  1. Je wint tijd. Veel tijd. 
  2. Ontzorging. Je hoeft je geen zorgen te maken: er zit een pro aan de knoppen van je bedrijfspagina.
  3. Cassius werkt resultaatgericht: meer volgers, meer websitebezoekers en -op de lange middellange termijn- ook daadwerkelijke leads.
  4. Je krijgt er een toegewijde sidekick bij. Iemand die jou en je zaak genegen is en helpt meedenken. Af en toe droppen we een creatief voorstel in je mailbox.
  5. Je spaart energie en denkwerk uit. Ondertussen is jouw bedrijf een toonbeeld van een goede online communicatie.
Cassius neemt de sociale media van je bedrijf over.

🚨 Tegen een vast maandelijks bedrag nemen wij jouw sociale media (Facebook, Instagram, Linked'In,…) over en zorgen we voor een frisse en slimme communicatie. 💪 Contacteer ons vandaag nog! 📲💛

Geplaatst door Cassius / WestkustMedia op Woensdag 22 mei 2019

Check onze realisaties op Facebook en/of Instagram.