Drie redenen waarom drukwerk niet dood is.

Drie redenen waarom drukwerk niet dood is.

Drukwerk: wij zijn nog steeds een voorstander. Pro print. Niet meer als speerpunt, maar eerder als onderdeel van uw bedrijfscommunicatie. Een knappe werfbrochure, bijvoorbeeld, is en blijft een krachtige aanzetter. 

De voordelen van drukwerk in drie krachtlijnen samengebald:

  1. Drukwerk blijft. Je bladert sneller terug in een brochure dan je iets voor de tweede keer online oprakelt.
  2. Drukwerk kleeft beter. Wat je op papier opneemt, blijft langer plakken in je geheugen.
  3. Drukwerk valt op. Het internet krioelt van de aandachtstrekkers. Met een direct mailing is de concurrentie veel kleiner. De kans op een connectie is groter.  

Cassius Communicatie is gespecialiseerd in totaalprojecten voor werfbrochures. Fotografie, teksten, layout, druk en levering. Van a tot z en met het puntje op de i. Wil je ook een knappe representatieve werfbrochure van jouw zaak? Informeer dan vandaag nog vrijblijvend, per mail of telefonisch. 

Werfbrochure VPS Bouwmanagement

Wist je dat drukwerk momenteel opveert?

De voorbije decennia diende de digitalisering de drukkerijbranche rake klappen toe. De sector zag bijna 40% van haar omzet verdampen. Honderden drukkerijen gingen over kop. Vandaag lijkt de storm voorbijgeraasd. Sterker nog: print zit in een renaissance. De markt mag dan flink ingekrompen zijn, print zal nooit helemaal verdwijnen. Wellicht hebben we vandaag een nieuwe status quo bereikt.

Jubileummagazine “50 jaar Immo Europe”
Werfbrochure Westconcept.
Werfbrochure Westconcept.
Werfbrochure West-Littoral.
Werfbrochure West-Littoral.
Werfbrochure VPS Bouwmanagement.
Werfbrochure VPS Bouwmanagement.
Werfbrochure VPS Bouwmanagement.